Memòria CEA 2008

Ja fa tres anys que caminem. Des de les primeres converses i reunions de treball, fins avui- dos anys després de la seva constitució oficial com a entitat – la CEA treballa i creix dia a dia, gràcies als vuit socis individuals i a les catorze associacions que des d’un bon principi van creure en la necessitat de tirar endavant el projecte.
Socis i associacions que augmenten en nombre -dia a dia- fins fer de la CEA el que és avui: una plataforma aglutinadora dels sectors més significatius del teixit empresarial andorrà.
En aquests dos anys de funcionament com a entitat han estat moltes les sinèrgies compartides i els esforços de tots els socis i col·laboradors. Dedicació que s’ha vist recompensada a mesura que la confederació ha anat creixent fins esdevenir un interlocutor vàlid i valorat tant per l’administració com per l’opinió pública.
Avui presentem el resum del que han estat aquests primers dos anys de treball. Una feina que s’ha desenvolupat sota paràmetres d’eficàcia, discreció i constància i que avui tinc el plaer de presentar i agraïr a tots aquells socis i col·laboradors que l’han feta possible.
Ens trobem en un moment decisiu en el desenvolupament del país. Es preveuen canvis importants que ens han de dotar dels instruments jurídics, fiscals i socials necessaris per encarar el futur amb les màximes garanties possibles.
Ens queda molta feina per fer i des d’aquestes línies revalido el meu compromís personal i el de l’actual junta directiva de continuar treballant com fins ara. Fent la tasca que ens marca el dia a dia, però també la que ens ha de permetre planificar el futur a mig i llarg
termini tant a nivell empresarial com a nivell de país.
Des d’aquí, aprofito per encoratjar la classe política andorrana a potenciar el consens en temes cabdals pel nostre desenvolupament econòmic més enllà dels colors de cap partit, i als empresaris els demanem que facin confiança en la CEA però també, i sobretot, que creguin en el futur d’Andorra.
Una vegada més, vull donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones i entitats que han fet possible dos anys de feina i encoratjar als socis nouvinguts a prendre part en una aventura que ens ha de portar a treballar plegats en el creixement del teixit empresarial nacional.

Ben cordialment

Sr. Xavier ALTIMIR PLANES
President CEA