PREMIS CEA
Edició 2022

21 de juny, a la sala Valira de l’ Sport Hotel Village de Soldeu

Finalistes al premi "Marca Andorra"

Joan Verdú

Joan-Verdu

Esquiador andorrà, es va imposar a la darrera Copa d’Europa, guanyant les curses de Glungezer, Reiteralm i Oppdal, i fent un tercer lloc a Treviso i a Soldeu. 

A més, ha aconseguit la millor posició històrica d’un esquiador andorrà en uns Jocs Olímpics amb la 9a posició, igualant la fita assolida pel ciclista Emili Pérez als Jocs de Seül 88.

Philippe Shangti

Phillippe Shangti

Artista contemporani i fotògraf, nascut a Tolosa. De formació autodidacta, va representar Andorra a la 58a Biennal d’art de Venècia amb l’obra “Future is now”.

Francis Paniego

francis-paniego

El xef navarrès Francis Paniego ha aconseguit dues estrelles Michelin amb El Portal de Echaurren, restaurant d’un hotel que pertany a la seva família des del 1898; una per l’hotel del celler Marqués de Riscal, obra de Frank Gehry, i des del 2021 una altra per l’Ibaya, el restaurant de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, del qual n’és l’assessor gastronòmic.

La CEA i l'empresa a Andorra

PREMIS CEA 2022

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) s’ha consolidat en els més de 15 anys de vida com a una entitat globalitzadora del teixit empresarial del país, agrupant més de 1.000 empreses, guiant-les i ajudant-les en l’aventura empresarial.

La CEA és l’única organització representativa del sector patronal, havent-se convertit en un agent clau en negociacions tan importants com els ajuts empresarials durant la pandèmia, el posicionament davant futures infraestructures de país o la integració d’Andorra a la Unió Europea.

Des del 2016, cada dos anys es convoquen els Premis CEA, uns premis que volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

PREMIS CEA 2022

El lliurament dels guardons

El lliurament dels guardons s’ha dut a terme a Soldeu, amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot, la Sindicatura, els ministres de Presidència, Economia i Empresa,  i el de Turisme, els cònsols majors de Canillo, Ordino, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany i el president de la CEA, Gerard Cadena, qui ha donat la benvinguda als prop de 200 assistents a la cerimònia.

Discurs Gerard Cadena PREMIS CEA 2022 (PDF)

  • 127 Candidatures
  • 10 Premis
  • 9 Espònsors

9 Premis I 1 Reconeixement per a Les Empreses Andorranes

Els Premis

EDICIÓ 2022

Als premis hi han optat totes les empreses del Principat inscrites als premismembres o no de la CEA. La presentació i lliurament dels premis es va dur a terme en el sopar de gala celebrat el 21 de juny de 2022 a la sala valira de l’ Sport Hotel Village de Soldeu. Hem comptat amb uns 150 comensals del món de l’empresa i la vida pública.

Destinarem, en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa de la CEA, el 7% dels diners recaptats de les inscripcions al sopar, així com els donatius en concepte de Fila 0, a la Creu Roja Andorrana, pel seu projecte d’inserció laboral, per a persones del país en risc d’exclusió.

*Guanyadors

Premi
a la trajectòria empresarial

Grup Calbo
(Recull José María Bonet)
Grup Pasteur
Autocars Nadal

Premi
a la igualtat

CTRASA (Recull Cristina Rico)
Bomosa
FEDA

Premi
FEDA a la sostenibilitat

L´home del Sac (Recull Jordi Cerqueda)
Arrels ecològiques
Kmzero cairat

Premi
a l'autònom i la micro empresa

AND BEER
(Recull Ivan Garcia | D. Executiu)
Nerea Aixàs
Borda Sabaté

Premi
ANDORRA BUSINESS a la projecció internacional

Commençal (Recull Max Commençal)
Julia Perfumeria
CJP Holding

Premi
Pioners d'Andorra

Pere Besolí
Josep Maria Mas
Joan Nadal

Premi
ARI a l'emprenedoria i innovació

Bomosa
(Recull Manel Garcia)
Camperlove
Dalle Consulting

Premi
Gestió del TALENT SÈNIOR +50

Cooperativa Interurbana
(Recull Gabriel Dallerès | President)

Grans Magatzems Pyrénées
Julia Perfumeria

Premi
empresa inclusiva

TAG Systems
(Recull Assumpció Majoral | D. General)
Grans Magatzems Pyrénées
Viladomat

Premi
Reconeixement Marca Andorra

Joan Verdú
Philippe Shangti
Francis Paniego

Sopar de gala 2022

9 premis i 1 reconeixement per a les empreses andorranes

els premis

Edició 2022

Als premis hi opten totes les empreses del Principat, siguin o no membres de la CEA. La presentació i lliurament dels premis es durà a terme en un sopar de gala.

Aquest sopar tindrà lloc el 21 de juny de 2022 a a la sala valira de l' Sport Hotel Village de Soldeu a les 19.30 h. Comptarem amb uns 150 comensals del món de l’empresa i la vida pública.

Destinarem, en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa de la CEA, el 7% dels diners recaptats de les inscripcions al sopar, així com els donatius en concepte de Fila 0, a la Creu Roja Andorrana, pel seu projecte d’inserció laboral, per a persones del país en risc d’exclusió.

Destaca aquelles empreses que fa més de 25 anys que lluiten per seguir triomfant i que, gràcies a aquesta feina inesgotable, han obtingut una reputació que les converteix en un exemple per a l'empresariat del pais.

Per premiar i reconèixer aquells projectes, empreses o persones del Principat que treballen amb la premissa i el compromís del respecte al medi ambient i un entorn sostenible.

Vivim en un món globalitzat. Aquest premia aquelles empreses que han aconseguit trencar els límits fronterers i desenvolupen la seva activitat arreu del món.

Tirar endavant un nou projecte empresarial té mèrit. Amb aquest premi es vol destacar a aquelles empreses que han sabut innovar aconseguint triomfar, lluitant per la seva idea.

Es valoraran aquelles empreses que hagin demostrat el seu compromís amb la inclusió laboral de les persones amb discapacitat funcional. Empreses amb entorns laborals oberts, inclusius i accessibles.

Es valoraran aquelles empreses que apliquen polítiques d’igualtat i elaboren estratègies per garantir una igualtat efectiva.

El 80% de les empreses del Principat són petites i mitjanes.
Aquest guardó premia i posa en valor l’esforç i dedicació d’aquelles persones que, amb mitjans propis i esforç personal, gestionen un petit negoci.

Volem premiar aquelles empreses que mitjançant un pla d’accions impulsen la contractació o promocionen persones de més de 50 anys, valorant els seus coneixements i experiència.

Volem reconèixer aquelles persones que gràcies al seu esforç i a la seva visió de futur van invertir en el país ajudant-lo a situar-se en un primer nivell europeu de negoci. Opten al premi persones de més de 75 anys, amb contrastada trajectòria.

Reconeixement que premia aquelles persones o entitats que per la seva tasca i dedicació han ajudat a la promoció d'Andorra més enllà de les nostres fronteres.

Destacats del teixit empresarial d'Andorra

EL JURAT

Jordi Gallardo

Ministre de Presidència, Economia i Empresa

Gerard Cadena

President de la Confederació Empresarial Andorrana

Josep Maria Mas

President de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

Neus Cornella

Degana del Col·legi d’Economistes

Judit Hidalgo

Directora Andorra Business, representant patrocinadors.

Montserrat Ronchera

Coordinadora Comissió Relacions Institucionals de la CEA

Pere Augé

Impulsor de la Marca Andorra a la CEA

Iago Andreu-Sotelo

Director de la CEA

Galeria d'imatges

Premis cea 2022

El lliurament dels guardons s’ha dut a terme a Soldeu, amb la presència del cap de govern, Xavier Espot, la sindicatura, els ministres de Presidència, Economia i Empresa,  i el de Turisme, els cònsols majors de Canillo, Ordino, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany i el president de la CEA, Gerard Cadena, qui ha donat la benvinguda als prop de 200 assistents a la cerimònia.

Entrades pel sopar de gala
i donatius fila 0

Sopar de Gala
85 €21 de juny
  • Sopar de gala(Inclou còctel de benvinguda i sopar)
  • Presentació CEA(Discurs del President, Sr. Gerad Cadena)
  • Lliurament de premis9 guardons + 1 Reconeixement
tancant
El preu inclou el 4,5% IGI
Donatius Fila 0
Import lliure
  • Concepte Fila 0(Se suma al 7% de la recaptació del Sopar de la Gala en concepte RSC de la CEA)
  • Creu Roja AndorranaDestinat al seu projecte
    d’inserció laboral, per a persones del país en risc d’exclusió.
DONATIUS

Destinarem, en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa de la CEA, el 7% dels diners recaptats de les inscripcions al sopar, així com els donatius en concepte de Fila 0, a la Creu Roja Andorrana, pel seu projecte d’inserció laboral, per a persones del país en risc d’exclusió.

Gràcies a la col·laboració dels espònsors

Espònsors Premis CEA 2022

Organitza

Partner dels premis CEA 2022

Patrocinadors dels premis CEA 2022

Criteris i condicions

Premi a la trajectòria empresarial

Destaca aquelles empreses que fa més de 25 anys que lluiten per seguir triomfant i que, gràcies a aquesta feina inesgotable, han obtingut una reputació que les converteix en un exemple per a tots els empresaris del país.

(Premi reservat al jurat)

Premi FEDA sostenibilitat

Per premiar i reconèixer aquells projectes, empreses o persones del Principat que treballen amb la premissa i el compromís del respecte al medi ambient i un entorn sostenible.

• Empreses que destaquin per una gestió sostenible.
• Producte i/o servei respectuós amb el medi ambient.

Premi ANDORRA BUSINESS
a la projecció internacional

Vivim en un món globalitzat. Destinat a premiar aquelles empreses que han aconseguit trencar els límits fronterers i desenvolupen la seva activitat arreu del món.

• Empreses amb hòlding a Andorra i amb delegacions internacionals.
• Empreses amb producció i servei a Andorra dedicades en part a l’exportació.

Premi ARI
a l’emprenedoria o innovació

Treure endavant un nou projecte empresarial té mèrit. Amb aquest premi es pretén destacar a aquelles empreses que han sabut innovar aconseguint triomfar, lluitant per la seva idea.

• Empreses que presentin un producte o servei innovador, no necessàriament lligat al món tecnològic.
• Cal demostrar l’èxit de penetració en el mercat d’aquest producte o servei, per un període mínim de 2 anys.

Premi
a l’empresa inclusiva

Es valoraran aquelles empreses que hagin demostrat el seu compromís amb la inclusió laboral de persones amb discapacitat funcional. Empreses amb entorns laborals oberts, inclusius i accessibles.

• Empreses que faciliten el dret al treball de les persones amb discapacitat dins del mercat de treball ordinari.
• Empreses amb entorns laborals oberts, inclusius i accessibles
• Empreses que formen part de la Xarxa d’Empreses Inclusives de Govern.

Premi
a la igualtat

Es valoraran aquelles empreses que apliquen polítiques d’igualtat i elaboren estratègies per garantir una igualtat efectiva.

• Tenir un pla d’igualtat implementat.

Premi a l’autònom i la microempresa

El 80% de les empreses del Principat són petites i mitjanes.
Aquest guardó premia i posa en valor l’esforç i dedicació d’aquelles persones que, amb mitjans propis i esforç personal, gestionen un petit negoci.

• Empreses de com a màxim 5 treballadors i amb 3 anys d’experiència.

Premi
Gestió del TALENT SÈNIOR +50

Volem premiar aquelles empreses que mitjançant un pla d’accions impulsen la contractació o promocionen persones de més de 50 anys, valorant els seus coneixements i experiència, en formats diferents.

• Té com a objectiu reconèixer l’aposta de les empreses andorranes en la diversitat generacional dels seus equips.

• Percentatge de persones contractades que té més de 50 anys. (Equilibri respecte a les altres franges d’edat i indicar contractacions fetes els darrers tres anys).

Premi
Pioners d’Andorra

Volem reconèixer aquelles persones que gràcies al seu esforç i a la seva visió de futur van invertir en el país ajudant-lo a situar-se en un primer nivell europeu de negoci. Opten al premi persones de més de 75 anys, amb contrastada reputació en la societat.

(Premi reservat al jurat)

Reconeixement Marca Andorra

Reconeixement que pretén premiar aquelles persones o entitats que per la seva tasca i dedicació han ajudat a la promoció del nostre país més enllà de les nostres fronteres.

(Premi reservat al jurat)