PREMIS CEA
Edició 2024

14 de maig, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. 19.00 h

Finalistes al premi "Marca Andorra"

Joan Verdú

Joan-Verdu

Esquiador andorrà, es va imposar a la darrera Copa d’Europa, guanyant les curses de Glungezer, Reiteralm i Oppdal, i fent un tercer lloc a Treviso i a Soldeu. 

A més, ha aconseguit la millor posició històrica d’un esquiador andorrà en uns Jocs Olímpics amb la 9a posició, igualant la fita assolida pel ciclista Emili Pérez als Jocs de Seül 88.

Philippe Shangti

Phillippe Shangti

Artista contemporani i fotògraf, nascut a Tolosa. De formació autodidacta, va representar Andorra a la 58a Biennal d’art de Venècia amb l’obra “Future is now”.

Francis Paniego

francis-paniego

El xef navarrès Francis Paniego ha aconseguit dues estrelles Michelin amb El Portal de Echaurren, restaurant d’un hotel que pertany a la seva família des del 1898; una per l’hotel del celler Marqués de Riscal, obra de Frank Gehry, i des del 2021 una altra per l’Ibaya, el restaurant de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, del qual n’és l’assessor gastronòmic.

La CEA i l'empresa a Andorra

PREMIS CEA 2024

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) s’ha consolidat en els més de 15 anys de vida com a una entitat globalitzadora del teixit empresarial del país, agrupant més de 1.000 empreses, guiant-les i ajudant-les en l’aventura empresarial.
La CEA és l’única organització representativa del sector patronal, havent-se convertit en un agent clau en negociacions tan importants com els ajuts empresarials durant la pandèmia, el posicionament davant futures infraestructures de país o la
integració d’Andorra a la Unió Europea.
Des del 2016, cada dos anys es convoquen els Premis CEA, uns premis que volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

PREMIS CEA 2024

Resum del premis

Als premis hi opten totes les empreses del Principat, siguin o no membres de la CEA. La presentació i lliurament dels premis es durà a terme en un sopar de gala. Aquest sopar tindrà lloc el 14 de maig de 2024 al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a les 19.00 h. Comptarem amb uns 200 comensals entre empresaris i autoritats.
Destinarem, en un acte de responsabilitat social, el 7% dels diners recaptats de les inscripcions al sopar, així com les donacions en concepte de Fila 0, a projectes nacionals de reinserció laboral de la Creu Roja.
 
  • 6 Premis per inscripció
  • 3 Premis del jurat
  • 4 Premis esponsoritzats

9 Premis I 1 Reconeixement per a Les Empreses Andorranes

Els Premis

EDICIÓ 2024

Als premis hi han optat totes les empreses del Principat inscrites als premismembres o no de la CEA. La presentació i lliurament dels premis es va dur a terme en el sopar de gala celebrat el 21 de juny de 2022 a la sala valira de l’ Sport Hotel Village de Soldeu. Hem comptat amb uns 150 comensals del món de l’empresa i la vida pública.

Destinarem, en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa de la CEA, el 7% dels diners recaptats de les inscripcions al sopar, així com els donatius en concepte de Fila 0, a la Creu Roja Andorrana, pel seu projecte d’inserció laboral, per a persones del país en risc d’exclusió.

 

Galeria d'imagtes

El lliurament dels guardons s’ha dut a terme a Soldeu, amb la presència del cap de govern, Xavier Espot, la sindicatura, els ministres de Presidència, Economia i Empresa,  i el de Turisme, els cònsols majors de Canillo, Ordino, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany i el president de la CEA, Gerard Cadena, qui ha donat la benvinguda als prop de 200 assistents a la cerimònia.

Sopar de gala 2024

9 premis i 1 reconeixement per a les empreses andorranes

els premis

Edició 2024

Des de la CEA, en cas necessari, es proposaran possibles candidates, fins arribar a 5 empreses per cada categoria dels premis.
Serà responsabilitat del jurat seleccionar, per a cada categoria, 3 finalistes i una guanyadora. Excepte en el reconeixement a l’activitat de promoció de la Marca Andorra, en el qual els socis de la CEA elegiran el guanyador, entre els 3 finalistes, per mitjà de vot electrònic.
Cada guanyador serà guardonat amb una placa commemorativa dels premis.

Premi que destaca aquelles empreses que fa més de 25 anys que lluiten per seguir triomfant i que, gràcies a aquesta feina inesgotable, han obtingut una reputació que les converteix en un exemple per a tots els empresaris del país.

Per premiar i reconèixer aquells projectes, empreses o persones del Principat que treballen amb la premissa i el compromís del respecte al medi ambient i un entorn sostenible.

Vivim en un món globalitzat. Aquest premia aquelles empreses que han aconseguit trencar els límits fronterers i desenvolupen la seva activitat arreu del món.

Tirar endavant un nou projecte empresarial té mèrit. Amb aquest premi es vol destacar a aquelles empreses que han sabut innovar aconseguint triomfar, lluitant per la seva idea.

Es valoraran aquelles empreses que hagin demostrat el seu compromís amb la inclusió laboral de les persones amb discapacitat funcional. Empreses amb entorns laborals oberts, inclusius i accessibles.

Es valoraran aquelles empreses que apliquen polítiques d’igualtat i elaboren estratègies per garantir una igualtat efectiva.

El 80% de les empreses del Principat són petites i mitjanes.
Aquest guardó premia i posa en valor l’esforç i dedicació d’aquelles persones que, amb mitjans propis i esforç personal, gestionen un petit negoci.

Volem reconèixer aquelles persones que gràcies al seu esforç i a la seva visió de futur van invertir en el país ajudant-lo a situar-se en un primer nivell europeu de negoci. Opten al premi persones de més de 75 anys, amb contrastada trajectòria.

Reconeixement que premia aquelles persones o entitats que per la seva tasca i dedicació han ajudat a la promoció d'Andorra més enllà de les nostres fronteres.

Volem premiar aquelles empreses que mitjançant un pla d’accions impulsen la contractació o promocionen persones de més de 50 anys, valorant els seus coneixements i experiència.

Destacats del teixit empresarial d'Andorra

EL JURAT

M.I Sra. Conxita
Marsol

Ministra de la Presidència, Economia, Treball i Habitatge

Sr. Gerard
Cadena

President de la Confederació Empresarial Andorrana

Sra. Montserrat Ronchera

Secretària General de l’Institut Andorrà de la Dona

Sr. Pere
Augé

Impulsor de la Marca Andorra a la CEA

Sr. Josep Maria
Mas

President de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

Sr. Eduard
Jordi

Degà del Col·legi d’Economistes

Sra. Judit
Hidalgo

Representant dels patrocinadors

Sr. Iago
Andreu-Sotelo

Director de la CEA

Entrades pel sopar de gala
i donatius fila 0

Sopar de Gala
89 €14 de maig
  • Sopar de gala(Inclou còctel de benvinguda i sopar)
  • Presentació CEA(Discurs del President, Sr. Gerad Cadena)
  • Lliurament de premis9 guardons + 1 Reconeixement
Reserves
El preu inclou el 4,5% IGI
Donatius Fila 0
Import lliure
  • Concepte Fila 0(Se suma al 7% de la recaptació del Sopar de la Gala en concepte RSC de la CEA)
  • Creu Roja AndorranaDestinat al seu projecte
    d’inserció laboral, per a persones del país en risc d’exclusió.
DONATIUS

Destinarem, en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa de la CEA, el 7% dels diners recaptats de les inscripcions al sopar, així com els donatius en concepte de Fila 0, a la Creu Roja Andorrana, pel seu projecte d’inserció laboral, per a persones del país en risc d’exclusió.

Gràcies a la col·laboració dels espònsors

Espònsors Premis CEA 2024

Organitza

Partner dels premis CEA 2024

Patrocinadors dels premis CEA 2024

Criteris i condicions

Premi a la trajectòria empresarial

Destaca aquelles empreses que fa més de 25 anys que lluiten per seguir triomfant i que, gràcies a aquesta feina inesgotable, han obtingut una reputació que les converteix en un exemple per a tots els empresaris del país.

(Premi reservat al jurat)

Premi FEDA sostenibilitat

Per premiar i reconèixer aquells projectes, empreses o persones del Principat que treballen amb la premissa i el compromís del respecte al medi ambient i un entorn sostenible.

• Empreses que destaquin per una gestió sostenible.
• Producte i/o servei respectuós amb el medi ambient.

Premi ANDORRA BUSINESS
a la projecció internacional

Vivim en un món globalitzat. Destinat a premiar aquelles empreses que han aconseguit trencar els límits fronterers i desenvolupen la seva activitat arreu del món.

• Empreses amb hòlding a Andorra i amb delegacions internacionals.
• Empreses amb producció i servei a Andorra dedicades en part a l’exportació.

Premi ARI a l’emprenedoria o innovació

Treure endavant un nou projecte empresarial té mèrit. Amb aquest premi es pretén destacar a aquelles empreses que han sabut innovar aconseguint triomfar, lluitant per la seva idea.

• Empreses que presentin un producte o servei innovador, no necessàriament lligat al món tecnològic.
• Cal demostrar l’èxit de penetració en el mercat d’aquest producte o servei, per un període mínim de 2 anys.

Premi a l’empresa inclusiva

Es valoraran aquelles empreses que hagin demostrat el seu compromís amb la inclusió laboral de persones amb discapacitat funcional. Empreses amb entorns laborals oberts, inclusius i accessibles.

• Empreses que faciliten el dret al treball de les persones amb discapacitat dins del mercat de treball ordinari.
• Empreses amb entorns laborals oberts, inclusius i accessibles
• Empreses que formen part de la Xarxa d’Empreses Inclusives de Govern.

Premi a la igualtat

Es valoraran aquelles empreses que apliquen polítiques d’igualtat i elaboren estratègies per garantir una igualtat efectiva.

• Tenir un pla d’igualtat implementat.

Premi a l’autònom i la microempresa

El 80% de les empreses del Principat són petites i mitjanes.
Aquest guardó premia i posa en valor l’esforç i dedicació d’aquelles persones que, amb mitjans propis i esforç personal, gestionen un petit negoci.

• Empreses de com a màxim 5 treballadors i amb 3 anys d’experiència.

Premi Gestió Sènior

Volem premiar aquelles empreses que mitjançant un pla d’accions impulsen la contractació o promocionen persones de més de 50 anys, valorant els seus coneixements i experiència, en formats diferents.

• Té com a objectiu reconèixer l’aposta de les empreses andorranes en la diversitat generacional dels seus equips.

• Percentatge de persones contractades que té més de 50 anys. (Equilibri respecte a les altres franges d’edat i indicar contractacions fetes els darrers tres anys).

Premi Pioners d’Andorra

Volem reconèixer aquelles persones que gràcies al seu esforç i a la seva visió de futur van invertir en el país ajudant-lo a situar-se en un primer nivell europeu de negoci. Opten al premi persones de més de 75 anys, amb contrastada reputació en la societat.

(Premi reservat al jurat)

Reconeixement Marca Andorra

Reconeixement que pretén premiar aquelles persones o entitats que per la seva tasca i dedicació han ajudat a la promoció del nostre país més enllà de les nostres fronteres.

(Premi reservat al jurat)