INTRODUCCIÓ

El present qüestionari s’emmarca dins de la iniciativa de la Comissió de Marca Andorra, recentment constituïda a la CEA, que treballarà al llarg dels propers mesos per tal de redefinir, enfortir i promoure la marca país. Es tracta de convertir la marca Andorra en una eina que millori i potencií la posició competitiva del país a l’exterior, però també en un suport per a la competitivitat de les pròpies empreses andorranes dins i fora del país.

Objectius del projecte

  • Definir un posicionament d’Andorra que suposi un avantatge competitiu pel país i per les seves empreses i que s’inspiri de la pròpia essència i realitat del país.
  • Incrementar la visibilitat internacional d’Andorra, actualment baixa o inexistent segons reflecteixen els principals rankings
  • Recuperar atributs positius front a la mala reputació actual associada a valors negatius.
  • Millorar l’autoestima i recuperar valors identitaris.
  • Atraure talent, turisme i inversió.
  • Incrementar la influencia política exterior.

Que és una marca país?

Una marca país es condensa en la reputació que te el país; és fruit del conjunt de missatges, continguts, informacions i actituds que mostren els organismes públics i privats, els mitjans i els propis ciutadans del país de cara a l’exterior.

Es considera una marca país quan constitueix un avantatge competitiu real, aportant valor per ella mateixa, com si fos una mena de segell de garantia.

Una marca país no és només una imatge gràfica o un claim, és un conjunt molt més important del qual aquests elements també en formen part.

Metodologia de treball

  • Estudi de la documentació existent relacionada amb la imatge del país dels darrers anys (estudis reputació, plans de màrqueting, plans estratègics…)
  • Realització d’un D.A.F.O. per establir Debilitats, Amenaces, Fortaleses i Oportunitats del país en base a les respostes al qüestionari que s’adreça a tots els socis de la CEA
  • Anàlisi del D.A.F.O. i definició d’una “Visió de futur” per Andorra
  • Proposta del/s concepte/s de la futura MARCA ANDORRA

L’enquesta de “Marca Andorra” ja ha finalitzat.

Gràcies pel vostre interès i per la vostra participació. En breu podràs seguir els resultats d’aquest projecte.
Si desitges estar al dia d’est i més notícies de la CEA no dubtis a seguir-nos a les nostres xarxes socials o inscriure’t a la nostra Newsletter.

Si ets empresari necessites estar al dia per no perdre oportunitats!

Inscriu-te a la nostra newsletter per poder estar a l’última de la nostra agenda i plans de formació.

La subscripció implica l’acceptació de la política de privacitat del nostre site.