Els Premiats gala CEA 2016

L’acte, organitzat per la CEA, és una manera de reforçar la marca de la Confederació i el teixit empresarial del país, incloent-hi totes les empreses sense tenir en compte que siguin membres o no de la CEA. Totes les empreses opten als premis.

Alpify-Premi-emprenedoria-i-innovacio-CEA-2016

Premi a la innovació:

 alpify


(Recull, Guillem Viladomat)

Treure endavant un nou projecte empresarial té mèrit. Amb aquest premi es pretén destacar aquelles empreses que  han aconseguit triomfar i lluitar per la seva idea.

Enginesa-Premi-sostenibilitat-CEA-2016

Premi a la sostenibilitat:

Enginesa


(Recull, Jordi Llovera)

Per premiar i reconèixer aquells projectes, empreses o persones del principat que treballen amb la premissa i el compromís del respecte al medi ambient i un entorn sostenible.

Premi Internacionalitzacio - PGI

Premi a la internacionalització:

Enginesa


(Recull, Joan Viladomat)

Vivim en un món globalitzat i el món empresarial no n’és una excepció. Destinat a premiar aquelles empreses que han aconseguit trencar els límits fronterers i desenvolupen la seva activitat arreu del món.

Premi la trajectoria empresarial:

Pyrenees

(Recull, Patrick Perez

Premi que destaca aquelles empreses que durant la seva trajectòria han demostrat la solvència i els coneixements per superar els inconvenients i mantenir-se com un referent empresarial.

* Premi a lliure elecció del Jurat.

Premi especial del jurat:

Grandvalira - Premis CEA 2016

(Recull, Alfonso Torreño)

En aquest premi el jurat valora, no una condició única, sinó un conjunt de valors que facin que una empresa destaqui especialment per si mateixa. Entren a participació totes les empreses del país.

* Premi a lliure elecció del Jurat.

Reconeixement personal a l’activitat de promoció:

Albert-Llovera - Premis CEA 2016

(Recull, Albert Llovera)

Reconeixement que pretén premiar aquelles persones que per la seva tasca i dedicació han ajudat a la promoció del nostre país al voltant del món.

* Premi a lliure elecció del Jurat.

Galeria d'imatges de l'esdeveniment.