Tercera edició dels Premis CEA.

 

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha lliurat els premis de reconeixement empresarial en el decurs de la Gala CEA que ha tingut lloc aquesta tarda en una cerimònia atípica, marcada per les mesures de seguretat contra la COVID-19.

Els premis CEA 2020, que l’entitat va crear l’any 2016 amb motiu del seu desè aniversari, tenen caràcter bianual i en la tercera edició han reconegut la tasca de 9 empreses i personalitats.

El lliurament dels guardons s’ha dut a terme a la Sala la Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, amb la presència de la Ministra de Turisme, Verònica Canals, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el president de la CEA, Gerard Cadena, qui ha donat a conèixer els principals indicadors de la Memòria d’Activitat del 2019 i ha destacat la representativitat creixent de la patronal.

Amb la finalitat de mantenir la vocació social de l’esdeveniment, els Premis CEA 2020 han habilitat una fila zero a través de la web www.cea.ad per fer donatius en favor de les noves línies empresarials del servei d’integració laboral de la Creu Roja Andorrana. El canal per fer aquests donatius encara serà obert uns dies.

Background Image
premi-CEA-guanyadors-2016

ELS PREMIS

L’acte, organitzat per la CEA, és una manera de reforçar la marca de la Confederació i el teixit empresarial del país, incloent-hi totes les empreses sense importar que siguin membres o no de la CEA. Totes les empreses opten als premis.

| Premis oberts a la inscripció d’empreses |

Casa-Raubert---Josel-Font

CASA RAUBERT

Premi a l’emprenedoria i/o innovació.

Tirar endavant un nou projecte empresarial té mèrit. Amb aquest premi es pretén destacar aquelles empreses que han aconseguit triomfar i lluitar per la seva idea.

Nice-Tech

NICE TECH

Premi a la projecció internacional.

Destinat a premiar aquelles empreses que han aconseguit trencar els límits fronterers i desenvolupen la seva activitat arreu del món.

Grup-Heracles

GRUP HERACLES

Premi a la sostenibilitat.

Per premiar i reconèixer aquells projectes, empreses o persones del país que treballen amb la premissa i el compromís del respecte al medi ambient i un entorn sostenible.

VIA MODA

Premi a l’empresa inclusiva.

Es valoraran aquelles empreses que hagin demostrat el seu compromís cap a la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

ANDBUS

Premi a la promoció de la igualtat.

Es valoraran aquelles empreses que hagin demostrat el seu compromís cap a la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

VITAL

Premi a l’autònom i a la microempresa.

Es valoraran aquelles empreses que hagin demostrat el seu compromís cap a la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

 |Premis o reconeixements a lliure elecció del jurat |

DAVID AGUILAR (HAND SOLO)

Reconeixement personal a l’activitat de promoció.

Reconeixement que pretén premiar aquelles persones que per la seva tasca i dedicació han ajudat a la promoció del nostre país al voltant del món.

ANGELINA MAS

Premi pioners d’Andorra.

En aquest premi el jurat valorarà, no una condició única, sinó un conjunt de valors que facin que una empresa destaqui especialment per si mateixa. Entren a participació totes les empreses del país.

Rosa-Pons

ROSA PONS (JOEIRA SUÏSSA)

Premi a la trajectòria empresarial.

Premi que destaca aquelles empreses que durant la seva trajectòria han demostrat la solvència i els coneixements per superar els inconvenients i mantenir-se com un referent empresarial.

Galeria multimèdia de l’esdeveniment.

Vols veure altres edicions del premis?

Partner dels Premis CEA 2020

patrocinador-cea-2020-credit-andorra

Patrocinadors dels Premis CEA 2020

Pyrenees-andorra--patrocinador-premis-cea2016
heracles-grup
Naos-patrocinador-premis-cea-2018-logo
acoda-2018
Caldea
grandvalira-saetde-logo
auge-grup-premis-cea-2020
rhodanian
tabandor

Esteu interessat a patrocinar l’esdeveniment? Contacteu-nos